DUO TREND (20.9.2024)

Hudobná skupina Duo TREND pôsobí na hudobnej scéne 11 rokov. Pôsobenie v predošlej formácii (HS TREND) im napomohlo k nadobudnutiu bohatých hudobných skúsenosti, ktoré ďalej šíria prostredníctvom tvorby známych, menej známych a aj úplne nových autorských piesní vo veľmi obľúbenom štýle POP zábava. Ľuďom sú dobre známi aj z obrazoviek TV ŠLÁGER a TV SENZI. Nové CD, ktoré bude na tomto koncerte uvedené do života pokrstí legenda a to hudobná skupina AKORD.

Legendárna skupina Akord z Červeného kameňa vznikla v roku 1991 a tak už viac ako tri desaťročia baví obrovský počet svojich fanúšikov ľudovými, ale aj autorskými piesňami v originálnom a pre nich typickom štýle, ktoré vydali na 18 albumoch v podobe MC kaziet a CD nosičoch. 

O moderovanie, ale aj pre neho typické hudobno zábavné vstupy, sa postará známy slovenský imitátor a zabávač, ktorý pobaví publikum humorným slovom, imitáciami, ale aj spevom, pán Robo Kajzer.

Duo Trend – Baví nás baviť Vás!

Hudobná skupina Duo TREND pôsobí na hudobnej scéne 11 rokov. Pôsobenie v predošlej formácii (HS TREND) im napomohlo k nadobudnutiu bohatých hudobných skúsenosti, ktoré ďalej šíria prostredníctvom tvorby známych, menej známych a aj úplne nových autorských piesní vo veľmi obľúbenom štýle POP zábava. Ľuďom sú dobre známi aj z obrazoviek TV ŠLÁGER a TV SENZI. Nové CD, ktoré bude na tomto koncerte uvedené do života pokrstí legenda a to hudobná skupina AKORD. Legendárna skupina Akord z Červeného kameňa vznikla v roku 1991 a tak už viac ako tri desaťročia baví obrovský počet svojich fanúšikov ľudovými, ale aj autorskými piesňami v originálnom a pre nich typickom štýle, ktoré vydali na 18 albumoch v podobe MC kaziet a CD nosičoch. O moderovanie, ale aj pre neho typické hudobno zábavné vstupy, sa postará známy slovenský imitátor a zabávač, ktorý pobaví publikum humorným slovom, imitáciami,...

  • piatok 20. 9. 2024 18:00 Mestské kultúrne stredisko
    12,00 € Kúpiť