MORAVA NÁS NEDZELÍ... (17.10.2024)

Srdečne Vás všetkých pozývame na ďalší koncert v rámci projektu ,, Morava nás nedzelí" do Mestského kultúrneho strediska v Novom Meste nad Váhom.. V galaprograme sa Vám predstaví reprezentatívna dychovka Záhorienka so svojimi najkrajšími a divácky najobľúbenejšími skladbami, samozrejme nebudú chýbať i novinky z jej repertoáru.

Hosťom Záhorienky bude legendárna dvojica, populárna najmä z TV ŠLAGR a  dlhodobého pôsobenia v Moravanke Jana Slabáka Jitka a Břeťa Osičkovi z Lanžhota. Niet pochýb, že pesničky Záhorienky a manželov Osičkových Vás privedú do poriadneho varu a zažijete chvíle pri výbornej hudbe - hudbe čistej, nežnej, úprimnej .....Po predstavení je možnosť autogramiády, fotografovania a predaja CD nosičov.

Už teraz sa na Vás tešíme !

Morava nás nedzelí... Záhorienka a jej hostia..

Srdečne Vás všetkých pozývame na ďalší koncert v rámci projektu ,, Morava nás nedzelí" do Mestského kultúrneho strediska v Novom Meste nad Váhom.. V galaprograme sa Vám predstaví reprezentatívna dychovka Záhorienka so svojimi najkrajšími a divácky najobľúbenejšími skladbami, samozrejme nebudú chýbať i novinky z jej repertoáru. Hosťom Záhorienky bude legendárna dvojica, populárna najmä z TV ŠLAGR a dlhodobého pôsobenia v Moravanke Jana Slabáka Jitka a Břeťa Osičkovi z Lanžhota. Niet pochýb, že pesničky Záhorienky a manželov Osičkových Vás privedú do poriadneho varu a zažijete chvíle pri výbornej hudbe - hudbe čistej, nežnej, úprimnej .....Po predstavení je možnosť autogramiády, fotografovania a predaja CD nosičov. Už teraz sa na Vás tešíme !

  • štvrtok 17. 10. 2024 18:00
    10,00 € Kúpiť

Zostaň informovaný o našich novinkách

Prihlás sa do nášho newslettra a budeme ti zasielať novinky priamo na e-mail.